MANIFEST PLATAFORMA CALELLA DECIDEIX

Tot i les reiterades declaracions de les Nacions Unides defensant el dret a l’autodeterminació dels pobles, aquest és un dret que als catalans i catalanes ens ha estat sistemàticament negat.

A Calella, un grup de persones, entitats i moviments socials, procedents d’una àmplia pluralitat de sectors laborals, socials i polítics catalans hem redactat aquest manifest amb el convenciment que cal exercir aquest dret per garantir que les polítiques que es duen a terme estiguin d'acord amb les aspiracions i les necessitats del poble català, i afavorir el progrés social en drets de ciutadania i immigració, drets socials i laborals, llengua i cultura, medi ambient, polítiques de gènere, habitatge, tecnologies de la comunicació, educació, salut i seguretat, entre d'altres. Així mateix, cap veritable autogovern és possible sense sobirania fiscal i tributària i sense inversions i infraestructures, relacions internacionals i cooperació.

A diferència de la legislació vigent, que relega aquestes consultes a un estat “no vinculant”, nosaltres creiem fermament que sempre és vinculant el fet de consultar democràticament la nostra voluntat: deixar que el poble es pugui expressar lliurement és un dels fonaments de la democràcia.

Com a conseqüència, el diumenge 25 d’abril del 2010 plantejarem al poble la següent pregunta:

Està vostè d’acord que Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?

Des de la Plataforma Calella Decideix és precisament el que volem aconseguir, perquè som una nació i defensem la nostra identitat; Com qualsevol poble hem de tenir el dret a decidir lliurement quin és el nostre futur.

Per la llibertat i la democràcia, fem una crida a la participació en la seva organització tant a persones particulars com a representants d’entitats i càrrecs electes de formacions polítiques a l’Ajuntament que és, en definitiva, la nostra més immediata representació institucional.

Descarrega el Manifest de la Plataforma Calella Decideix per fer la consulta sobre la independència de Catalunya

Donacions

Pots fer les teves aportacions a la plataforma:

COMPTE CORRENT A L’OFICINA DE CAIXA GIRONA DE CALELLA

Número de compte: 2030 0118 79 3300012142