Adhereix-te

Si vols mostrar el teu suport al projecte deixa'ns les teves dades. Passaràs a formar part del llistat d'adhesions al manifest. Al llistat només hi apareixeràn nom i cognoms.

Les adhesions seran revisades manualment i per tant no apareixeran automàticament a la plana Adhesions.

Si vols col·laborar amb nosaltres escull a la opció "Vols formar part de l'equip de voluntaris per col·laborar amb la Consulta?".

Ús i protecció de dades

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, la Coordinadora Calella Decideix, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per la Coordinadora Calella Decideix. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d’accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@calelladecideix.org, adreçant un escrit a la Coordinadora Calella Decideix, o personalment, prèvia acreditació d'identitat.

Donacions

Pots fer les teves aportacions a la plataforma:

COMPTE CORRENT A L’OFICINA DE CAIXA GIRONA DE CALELLA

Número de compte: 2030 0118 79 3300012142